Dinsdag
27 mei 2014
Ontwaken
in Tarbet, Schotland
KM
35754
ochtend-uitzicht |
Wij 'doen' één
van onze welverdiende rustige ochtenden en bakken maar weer wat
broodjes af omdat ook hier geen bakker te zien is. Eerlijk gezegd
hebben we tijdens onze vakanties nog nooit zo weinig bakkers gezien.
Maar gelukkig hebben we onze eigen voorgebakken broodjes nog. Hoewel we aardig door de
voorraad heen raken.
Wij bakken ze af in onze hapjespan. Hoe: men neme de pan, lekt een rooster op de bodem (of wat sliertjes opgerold alufolie), legt daar de broodjes op, de deksel op de pan, even 2 minuutjes vol gas zodat de pan goed heet wordt, zet dan het gas klein,en laat dan de broodjes garen met het deksel op een klein spleetje. Keer ze na ...
Wij bakken ze af in onze hapjespan. Hoe: men neme de pan, lekt een rooster op de bodem (of wat sliertjes opgerold alufolie), legt daar de broodjes op, de deksel op de pan, even 2 minuutjes vol gas zodat de pan goed heet wordt, zet dan het gas klein,en laat dan de broodjes garen met het deksel op een klein spleetje. Keer ze na ...